CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 18 mei 2011

Eventjes relaxen

Ik heb zoveel mooie en lieve reacties gekregen op mijn vorige berichtjes.
Hartelijke dank ervoor.
Gisteren heb ik een beetje hobbyspullen opgeruimd en mijn dozen met kaarten terug gesorteerd. Als ik die overvolle dozen zie met kaartjes, mooi in plastiek zakje met enveloppe verpakt , dan vraag ik mij af waarom ik nog kaartjes maak. Ja, natuurlijk om ze versturen, weg te geven en omdat het zo leuk is ze te maken. Maar.... ze stapelen zich toch maar meer en meer op.
Nog een klein beetje en mijn living lijkt op de "Grot van Alibaba" met dien verstande dat het geen goudschat is maar een 'knutselschat'.
Ik ben tot het besluit gekomen het een beetje kalmer aan te doen op gebied van kaartjes maken en ...

te denken.
Zo krijg ik ook meer tijd om jullie een bezoekje te brengen en een woordje na te laten (wat me de laatste tijd steeds minder lukte).
Maar toch zal je me hier nog zien hoor met af en toe een tekstje of als mijn voorraad kaartjes DRASTISCH geslonken is. (misschien binnen 10jaar, LOL)
Dit wou ik nog zeggen:

jullie zijn allemaal zo:en ook:

 


In alles wat jullie doen.

Vinden jullie dat die tekstjes beter passen bij een doopkaartje of meisjes/jongenskaart, neem ze dan gerust mee hoor.
Ik zie ze graag op jullie kaartjes verschijnen.


Groetjes  Karin

13 opmerkingen:

SandraW zei

Klinkt goed, Karin, dat je het rustiger aan wilt gaan doen. Zeker als je zo'n grote voorraad aan kaarten hebt staan. Geniet van je rust en we zien je reacties op onze blogs graag tegemoet! :-D

Liefs, San

cristel zei

heel goed dat je ook eens wat tijd neemt niet te min vindt ik het wel jammer is er geen oplossing voor heb je niemand in de familie of vrienden en kennissen kring met een eigen zaak die ze zou willen verkopen voor je ik heb dat een tijdje gedaan alleen ben ik ermee gestopt omdat ik er niks van reclame van mij op mocht zetten wie weet is maar een ideetje hoor want ik ga je creatieve spinsels missen

Carla zei

Hallo Karin,

Wat lees ik nu , dit ga je toch niet echt doen hé, dan kunnen wij niet meer naar je prachtige creaties kijken en inspiratie opdoen.
Ik hoop als je je rust genomen hebt toch weer snel ons je prachtige creaties laat zien.

Groetjes Carla

Gusta zei

ja ik kan het me voor stellen als je een stapel of dozen met kaarten hebt.ik heb er bijna geen op vooraad (helaas)ik ben te crities denk ik maar , je teksten zijn weer geweldig dank je wel meid

Groetjes Gusta

Hanneke zei

Je hebt wel een prachtige tijd van het jaar uigekozen om het even wat rustiger aan te doen ;-). Groot gelijk hoor, zoveel kaartjes kun je toch niet versturen. Misschien moet je ze gaan verkopen, dan kan je van dat geld weer nieuwe spullen kopen!
Wat een superleuke digistamps heb je trouwens gemaakt zeg! Echt heel leuk om te gebruiken.
Groetjes,
Hanneke

Adrie van Rooten zei

Wat zeg je nou misschien binnen 10 jaar, zo lang laat je ons toch niet wachten ????
Dan zal ik je erg gaan missen,niet alleen je prachtige creatie's , maar ook je geweldige teksten , en tutorials.Zou het idd. wel erg leuk vinden als je af en toe langskomt.Maar dat doe ik ook graag bij jou.Hopelijk tot gauw.En dankjewel weer voor je digiteksten.
Groetjes Adrie

Christine zei

Ga jij afkicken Karin? Alle begrip hoor! Ik zie je nog wel verschijnen op mijn blog en ik ben zeker dat jij ook nog heel veel zal posten! Alvast een dikke MERCI voor je tekstjes en voor al je knutseladvies via je blog!
Veel liefs
Christine

Linda zei

Hoi Karin,

Wat een leuke tekstjes dank je wel daarvoor. Volgens mij zijn ze leuk op een jongens en meisjes kaart. Maar ook om met de hotfix op een rompertje te maken.
gr linda

Daatje zei

Hallo Karin,
ik begrijp wel dat je veel kaartjes hebt gemaakt, maar kun je daar nu zo maar mee stoppen?
Gaat het dan niet kriebelen?
Jij bent zo creatief!
Ik blijf wel steeds kijken op je blog hoor, om te zien of je weer wat nieuws in petto hebt!
Blogland is wel groot om te neuzen en te kijken he?
Jij hebt zoveel volgers dus genoeg om te lezen en te bewonderen....
groetjes en tot snel van Daatje

Nicole zei

Lieve Karin neem de tijd om het wat rustiger aan te doen.Ik kijk elke dag op je blog voor de prachtige tekstjes van jou!TOPPIE deze heb ik ook mee genomen Dank je wel!

Liefs Nicole

jaimie zei

Hallo Karin,

Hihi, ik moet stillekes wel lachen , want stoppen , dat kan jij niet, jij gaat niet zomaar gaan stil zitten ineens hoor, jij begint gewoon met een andere creatie, waar je nog geen dozen en kasten van vol hebt steken!

Maar terug kom je toch hoor, dus ik zeg geen vaarwel , hihi, wat vind je daar nu van sé ...LOL

Groetjes, Jaimie

Marja's Stamp Addiction zei

Karin ik begrijp dat je een pauze in wilt lassen en het wat rustiger aan wilt doen.
Ook je probleem met dozen vol kaarten. Zo ook bij mij. Verkopen???? Nu dat lukt niet zo maar. Deze teksten zijn ook weer erg mooi. Bedankt.
groetjes Marja

Anoniem zei

hoi Karin,

kaarten maken is leuk, heel leuk, maar ook ik denk soms jammer datje al die mooie kunstwerkjes niet kwaijtkan...op een of andere manier.
Ik heb de indruk dat hier in België de zelfgemaakte kaarten niet zo worden gewaardeerd als in Nederland.
De waarde van een kaart gaat teniet aan een sms via de gsm, ik vind het zo jammer, het maakt mij verdrietig soms....

Ik wens je een fijn weekend

en ook jij bent 100% lief

Tine