CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 23 februari 2011

In rood ornaat.

Nog eens "te leen" geweest bij Diny's digi's (freebies).
Deze keer geen klaproos achter glas maar gewoon zo,
in vol rood ornaat, ingekleurd met Distressinkt.
Rondom heb ik de boord een beetje gerafeld tussen de benen van de schaar en met blauw gedistressed.


Dit heb ik dan op een MD Designable gekleefd.

Ik heb de geembossde stippeltjes met een groene en een zilveren Pearl pen een beetje kleur gegeven.
Gelukkig is deze MD Designable van een goed formaat om een "Belgische" kaart te maken, ook perfect voor een vierkante kaart en, ja,  zo is iedereen tevreden.

Lieve bloggers,
ik dank iedereen die oprecht voor zijn mening opgekomen is. Ben ik tevreden dat het niet ik alleen was die ontevreden was met mijn kaartje van gisteren.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik IEDERE kaart die ik maak ook een plaats geef in mijn blog. Goede èn minder goede.
Ik vind dat elke kaartje zijn plaats verdient. Er is ook niet elke dag zonnenschijn, soms is het ook bewolkt en moeten we die dag ook nemen zoals die zich voordoet.
Kunnen jullie zich voorstellen hoeveel kaartjes, mooi verpakt met omslag in een plastiek zakje, hier in dozen opgeborgen zijn?
Verschillende pakken met kaartjes heb ik al opgezonden voor goede doelen.
Maar ze blijven maar uit mijn handen komen en het ergste is... ik krijg er maar niet genoeg van.
 'k Mag er niet aan denken hoeveel uurtjes en werk in die dozen gepropt zitten. Laat zwijgen van al die ideëen en ... materiaal. Kilo's karton, lintjes, bloempjes, stempelafdrukjes wellicht ook een paar kilo's. Om nog maar te zwijgen over het plaatsgebrek dat het meebrengt.
Hebben jullie ook zo'n vliegende gedachten en zo'n kaarten/doosjesvoorraad? 
Of ben ik alleen met zo'n arsenaal?

Dit als vrolijke overweging gezegd zijnde, zal ik dan maar weer eens denken aan een volgend kaartje.
(ha, ha)

(bij mij zijn ze ook zichtbaar... maar op de juiste plaats....dat is een ?)

Ik wens jullie nog een hele prettige dag met enorm veel knutselplezier en inspiratie.
Groetjes,

17 opmerkingen:

Hannie Stoel zei

Schitterende kaart Karin.

Dus jij bewaart al je zelfgemaakte kaarten? Ik zou dat ook wel willen maar dat is onbegonnen werk. Dus ik verstuur of verkoop ze. Op deze manier heb ik weer geld voor nieuwe hobbyspullen.

groetjes, Hannie

Andrea zei

hoi Karin,
ik vind het een prachtige kaart
het rood knalt eruit
groetjes andrea

Het zonnetje in huis zei

Hallo Karin,

Mooi kaartje!

Hier staat ook zo een klein doosje, hihi, maar ik vind het handig om kaarten of creaties op voorraad te hebben, als je dan eens geen tijd hebt, kan je toch nog direct iets opzenden, meestal zit er gelukkig wel net dat in, dat je zoekt hé :-)

ps, misschien een idee, maar Lieke krijgt nog graag een kaartje, zij ligt terug in het ziekenhuis voor een lange chemokuur las ik op de site.

Groetjes, Jaimie

Liesbeth zei

Wat een mooi kaartje weer Karin.
Te mooi om in een doos te bewaren, maar ik ken het probleem, hier ook hoor, dozen vol maar ik ben niet te stoppen, zit er ook regelmatig over na te denken om ze een goede bestemming te geven, maar hoe?
gr. Liesbeth

Wilma zei

Hoi Karin,
Allereerst wil ik je een complimentje geven met deze klaprooskaart...heel MOOI.
Ik zit hier te genieten.....je manier van schrijven brengt iedere keer weer een glimlach op mijn gezicht en laten we hopen dat hetgeen op het plaatje staat dan ook daadwerkelijk uitkomt...hihihi.
Mijn voorraad kaarten en doosjes is en blijft klein...ben niet snel tevreden en ik verstuur veel kaarten. Straks ga ik weer een doosje maken...dat is ook heel leuk om te doen...misschien heb je al e.e.a. op mijn blog gezien?

Karin tot een volgende "blik" of klaproos en liefs Wilma

jans zei

mooi klaproos kaartje en ja er komen hier ook steeds meer kaartjes en creaties mooi verpakt in een doos terecht maar denk dat dat bij idereen wel is grt jans

Linda zei

Ohhh deze is heel erg mooi geworden, wat een prachtige bloem. Ik heb hier ook veel kaartjes staan (4 kratten vol) ingepakt met envelop en zakje erom heen. Ik verstuur ze zelf, maarja ik maak er natuurlijk veel meer als ik verstuur dus daarom verkoop ik ze ook of geef ze leuk ingepakt cadeau in plaats van een bossie bloemen.
gr linda

k@rin zei

wat een mooie bloem. die is net echt.

Ik dacht eerst dat het een prentje was, maar u kennende zou dat een "afgang" zijn. En als ik verder las, was dat zelf ingekleurd.
Ik heb er echt geen andere woorden voor, dan : prachtig zeg!.

groetjes karin

Adrie zei

Ja dat krijg je he , als je met het kaartenvirus besmet bent.Gelukkig sta ik op markten , en staat er een kaartenmolen van mij in een eetcafe,dus ik verkoop er regelmatig genoeg. Maar zeg nou zelf Karin zo'n mooi exemplaar hang je toch gewoon als schilderijtje aan de muur ?
Groetjes Adrie

Marian zei

je kaart is weer prachtig .
Enne mijn kaarten verzamel ik ook in een doos. Ik heb een lieve buurvrouw die neemt om de paar mnd een doosje mee naar haar werk en ze verkoopt dan wat kaarten voor mij. Zelf werk ik niet meer dus wordt het toch lastiger, en de jeugd besteld kaarten via halmark(vinden ze gemakkelijker) En ik heb een zus (heeft down syndrome) die stuur ik met regelmaat een kaart is daar helemaal happy mee. Verder geef ik wel eens een setje kaarten weg als cadootje Ja en verder verzamelen, soms vind ik het ook zonde om ze weg te doen
Groetjes

nicole zei

hoi Karin,

dit is weer een beauty hoor!!
het rood knal er echt vanaf, super!
en ik heb zelf ook best veel kaartjes, maar probeer ze te versturen en te verkopen, en dan altijd als ik een kaartje wil pakken is er net niet bij die ik nodig heb en ga weer nieuwe maken....maar zolang het allemaal nog in mijn kamertje past mag ik lekker doorgaan, hihi.
groetjesssssss

Christine zei

Dag Karin,
Terug een mooi exemplaar hoor!
En ja die voorraad blijft groeien hé. Maar ja ik denk dat je dat met veel hobby's hebt. Veel investeren,maar weinig aan verdienen!
Groetjes Christine

Bep zei

Hoi Karin,

Wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt, het is altijd een genot om je kaartjes te bewonderen.

Ook zit ik elke keer te genieten, over je manier van schrijven als ik je stukjes lees brengt het elke keer weer een glimlach op mijn gezicht en nu maar hopen dat hetgeen op het plaatje staat dan ook daadwerkelijk uitkomt hahahaha.

Mijn voorraad kaarten is niet zo groot als bij jou denk ik, al kan ik van sommige kaarten geen afstand doen maar ik verstuur ook wel veel kaarten.

Gr...Bep

Louise zei

Wat een schitterend kaartje ben gek op klaprozen, ik maak allen maar kaartjes die ik nodig heb maar daarnaast scrap ik veel foto's van mijn kleinkind en ik ben net begonnen aan de foto's van

onze reis naar Argentinië dus ik hoef mij niet te vervelen.



gr.Louise

Hanneke zei

Wauw wat een prachtig ingekleur klaproosje. Kan bijna niet geloven dat dat met distress inkt is gedaan. Ik ben ook al zo verslaafd aan het maken van kaarten en doosjes enzo. Ik word er soms gewoon wakker van 's nachts. Dan heb ik opeens een geniaal idee. En zie dan nog maar eens te slapen. Dus ik herken je helemaal.
Groetjes,
Hanneke

Michelle zei

Lekker fel kaartje, laat de sneeuw maar weet smelten en geef mij het voorjaar maar!
Kaarten maken vind ik erg leuk maar ik pak toch vaker mijn borduurwerkjes.

Fijne dag nog
Liefs Michelle

Astrid zei

Wowww, dit is ook een supermooie kaart Karin, wat heb je die klaproos ook geweldig mooi ingekleurd !!!

groetjes Astrid